Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

«Δε θα κοπεί το ρεύμα σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν το τέλος ακινήτων».

Ασαφές άφησε ο Παντελής Οικονόμου το τι θα γίνει με όσους έχουν πληρώσει μόνο το λογαρισμό της ΔΕΗ.Ασαφές άφησε ο Παντελής Οικονόμου το τι θα γίνει με όσους έχουν πληρώσει μόνο το λογαρισμό της ΔΕΗ.

«Δεν θα κοπεί το ρεύμα σε νοικοκυριά που αντικειμενικά δεν έχουν να πληρώσουν το φόρο μέσω της ΔΕΗ» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου, επισημαίνοντας  όμως ότι «δεν θα επιτρέψουμε να κρυφτούν μεγαλο-οφειλέτες πίσω από τη δυστυχία» .
 
Μιλώντας στον Real fm o κ. Οικονόμου δεσμεύθηκε ότι εντός των ημερών θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κανένα νοικοκυριό δε θα μείνει χωρίς ρεύμα, εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες αντικειμενικές δυσκολίες αποπληρωμής του τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, χωρίς όμως να αποσαφηνίσει τι ακριβώς θα ισχύσει για όσους έχουν πληρώσει μόνο τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, χωρίς το επισυναπτόμενο τέλος. «Η επιλεκτική εξόφληση του λογαριασμού είναι ερμηνεία εκείνου που πληρώνει. Δεν κάνουμε παιχνίδια εδώ».
 
Ενόψει των συζητήσεων με την τρόικα, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι στο τραπέζι η κυβέρνηση θα βάλει στο τραπέζι όλα τα θέματα και ειδικά τη μείωση των μισθών που όπως είπε, «έχει ήδη ειπωθεί ότι δεν βγάζει πουθενά».
 
«Κάποιοι φοβήθηκαν και τα παράτησαν. Εμείς δεν τα φορτώσαμε στον κόκορα επιλέξαμε να κάνουμε τους κακούς, νομίζω όμως ότι η προσπάθεια που έκανε ο ελληνικός λαός φαίνεται και θα πρέπει να εξηγηθεί» σημείωσε ο κ. Οικονόμου και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το PSI.
 
Πάντως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε πως εάν χρειαστεί, η κυβέρνηση θα λάβει μέτρα τώρα, γιατί όπως υποστήριξε «αντικειμενικά είναι ανέφικτο να γίνουν εκλογές το Φεβρουαρίου».
 
«Πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά, το κούρεμα και τη νέα δανειακή σύμβαση. Ποιος εγγυάται το πότε θα προκύψει η επόμενη κυβέρνηση; Αν στο διάστημα αυτό χρειαστεί το οποιοδήποτε μέτρο δεν θα το πάρουμε;» τόνισε χαρακτηριστικά.
 
24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο