Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Το Λογισμικό FINAN υιοθετούν οι ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ ΑΒΕΕ

Η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ ΑΒΕΕ» στα πλαίσια του σύγχρονου διεθνούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος στο οποίο δρά και για την αρτιότερη και άμεση πληροφόρηση της διοίκησης εγκατέστησε το λογισμικό FINAN της SPECISOFT...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Το Λογισμικό FINAN υιοθετούν

οι «ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ ΑΒΕΕ»

 

 

Η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ ΑΒΕΕ» στα πλαίσια του σύγχρονου διεθνούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος στο οποίο δρά και για την αρτιότερη και άμεση πληροφόρηση της διοίκησης εγκατέστησε το λογισμικό  FINAN της  SPECISOFT.

 

Ο Προιστάμενος των Οικονομικών Υπηρεσιών της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ ΑΒΕΕ» κ. Πραχάλης , δήλωσε οτι «το FINAN είναι απαραίτητο εργαλείο και συμβάλει σημαντικά στην λειτουργία του Οικονομικού τμήματος εκτελώντας όλες τις εξειδικευμένες οικονομικές αναλύσεις,με συνέπεια την αρτιότερη και εμπρόθεσμη  λήψη σημαντικών αποφάσεων τόσο σε οικονομικό αλλά και σε επιχειρηματικό επίπεδο».

 

Το FINAN  πραγματοποιεί ακριβείς και αξιόπιστες  Οικονομικές Αναλύσεις, Συγκρίσεις, Προβλέψεις, Κλείσιμο, Ενοποιήσεις Ισολογισμών κ.α. και μπορεί να εγκατασταθεί για χρήση στα Οικονομικά Τμήματα των εταιρειών.

 

Τα λογισμικά της SPECISOFΤ  είναι όλα Ελληνικά. Δραστηριοποιείται σε τομείς εξειδικευμένου χρηματοοικονομικού λογισμικού από το 1987 και αναπτύσσει  λογισμικό που ενσωματώνει γνώση ειδικών Μαθηματικών Αλγορίθμων Βελτιστοποίησης Οικονομικών Θεμάτων (π.χ. Νευρωνικά Δίκτυα) και πολύ μεγάλης κλίμακας επεξεργασία στoιχείων.

 

Τα λογισμικά της Specisoft, χρησιμοποιούνται τόσο από τον παραγωγικό τομέα της οικονομίας (Επιχειρήσεις, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Λογιστικά γραφεία, Δημόσιες Επιχειρήσεις κ.α.), όσο και από την Εκπαίδευση (ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, Κολέγια, ΚΕΚ κ.α.) συνδέοντας έτσι σε μία αναπτυξιακή λογική τους δύο αυτούς κρίσιμους τομείς  της ελληνικής οικονομίας.

 

Η εταιρεία Specisoft  διαθέτει πάνω από 1500 πελάτες μεταξύ των οποίων 85 Εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ) επιχειρήσεις, και σχεδόν όλα τα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας

 

 

Γραφείο Τύπου

BΑΚ Α.Ε.

για την Specisoft S.A.

 

Πληροφορίες: 210-3247745/6

Fax: 210-3316 630, e-mail: mail@bak.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο