Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέες εξηγήσεις καλούνται να δώσουν οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς

Νέες εξηγήσεις καλούνται να δώσουν οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς              

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Φώτη Μακρής, κάλεσε σήμερα τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, εντός δύο ημερών να καταθέσουν εγγράφως τι εννοούσαν με τις χθεσινές δηλώσεις τους, αλλά και να δώσουν εγγράφως (και πάλι) στοιχεία ή ονόματα, εφόσον τα έχουν, για πρόσωπα που επιχείρησαν παρέμβαση στο έργο τους.

Ο Σπ. Μουζακίτης, σε χθεσινές δηλώσεις του, εξέφρασε την απορία γιατί αρχειοθετήθηκε η προκαταρκτική έρευνα που διεξήγαγε ο Φ. Μακρής για τους λόγους παραίτησης (αντικατάστασης) των δύο οικονομικών εισαγγελέων (Πεπόνη και Μουζακίτη).

Είπε ακόμη ο κ. Μουζακίτης, ότι έχουν λάβει προθεσμία πέντε ημερών για να καταθέσουν σχετικό υπόμνημα και προσέθεσε ότι αυτό, που έδωσαν στην εκπνοή του 2011 στον κ. Μακρή, ήταν ένα πρόχειρο σημείωμα και όχι υπόμνημα. Δεν παρέλειψε ο οικονομικός εισαγγελέας να σημειώσει ότι έχουν αναφέρει στους προϊσταμένους τους όλα τα στοιχεία και τα ονόματα που έχουν για παρεμβάσεις στο έργο τους.

 Πηγή: Express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο