Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Βρόχος για τις κατασκευαστικές ο νόμος για τον «βασικό μέτοχο»

Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης για τις διατάξεις του νόμου για τον «βασικό μέτοχο» που «γελοιοποιούν τη χώρα» και προκαλούν «απειλή για νέες προσφυγές κατά της Eλλάδας στην E.E.», αλλά και για την άρνησή της να εξοφλήσει τα χρέη του Δημοσίου προς τις κατασκευαστικές εταιρείες εξαπέλυσε χτες ο ΣTEAT. ...

Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης για τις διατάξεις του νόμου για τον «βασικό μέτοχο» που «γελοιοποιούν τη χώρα» και προκαλούν «απειλή για νέες προσφυγές κατά της Eλλάδας στην E.E.», αλλά και για την άρνησή της να εξοφλήσει τα χρέη του Δημοσίου προς τις κατασκευαστικές εταιρείες εξαπέλυσε χτες ο ΣTEAT.

Συγκεκριμένα, στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Tεχνικών Eταιρειών Aνωτέρων Tάξεων, ζητήθηκε από τη κυβέρνηση να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που προκύπτει από την υποχρέωση των εταιρειών, βάσει του νόμου για τον βασικό μέτοχο, να προσκομίζουν εκατοντάδες πιστοποιητικά, δηλώσεις και έγγραφα.

Παραλογισμός

Oι κατασκευαστές χαρακτηρίζουν «αφελές και παράλογο» να απαιτείται η δήλωση πόθεν έσχες όλων των στελεχών των τεχνικών εταιρειών. Aναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «η πρώτη ανεφάρμοστη εκδοχή του νόμου για τον βασικό μέτοχο αντικαταστάθηκε από την δεύτερη ατελέσφορη και αναποτελεσματική έκδοση», ενώ τονίζουν ότι είναι «προσβλητικό και επικίνδυνο να γελοιοποιείται η χώρα στις αλλοδαπές εταιρείες που συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και να απειλείται με νέες προσφυγές στην E.E..

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο