Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Alpha: Πιάστε τους φοροφυγάδες γιατί δεν θα μπορούν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

Οι αναλυτές της τράπεζας χτυπούν "καμπανάκι" για την καταβολή φόρων από όλους και όχι μόνο από τους συνεπείς.

Οι αναλυτές της τράπεζας χτυπούν "καμπανάκι" για την καταβολή φόρων από όλους και όχι μόνο από τους συνεπείς.

Μόνο με την πάταξη της φοροδιαφυγής, θα είναι δυνατή η καταβολή των μισθών και των συντάξεων, σύμφωνα με την Alphabank. Οι οικονομικοί αναλυτές της τράπεζας τονίζουν ότι το δημόσιο χρειάστηκε 19,7 δισ. ευρώ για να είναι “εντάξει” στις υποχρεώσεις του για μισθούς και συντάξεις, όμως αν δεν πληρώσουν όλοι τους φόρους, θα υπάρξουν προβλήματα τα επόμενα χρόνια.
 
Όπως αναφέρει η τράπεζα στο οικονομικό δελτίο: “Οι μισθοί και οι συντάξεις που πληρώνονται στους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα  -σε μεγάλο βαθμό με σύμβαση μονιμότητας - που ανήλθαν στα 19,7 δισ. ευρώ στο 11μηνο του 2011 (σημειώνοντας μικρή σχετικά πτώση κατά -3,6% από το 11μηνο.’10), δεν θα είναι δυνατό να πληρωθούν απρόσκοπτα στα επόμενα έτη χωρίς την είσπραξη των καθαρών εσόδων του τακτικού προϋπολογισμού από όλους τους υπόχρεους στον φόρο και όχι μόνο από τους συνεπείς φορολογούμενους”.


24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description broster | Δεκεμβρίου 30, 2011 10:19 π.μ. | Reply
Συνεχίζουν τις μπαρούφες οι οικονομολογοί της Άλφα .......
Λυπηρό που τους ακούνε στη κυβέρνηση ....
Τα αίτια της φοροδιαφυγής μήπως τα γνωρίζουν οι κύριοι αυτοί ????
image description COSTAS | Δεκεμβρίου 30, 2011 10:19 π.μ. | Reply
Δεν πειράζει broster. Σε λίγο, όταν θα γίνουν κρατικό υποκατάστημα και δεν θα χρειάζονται οι μισοί τότε θα καταλάβουν.
image description AlexanderRS | Δεκεμβρίου 30, 2011 11:12 π.μ. | Reply
Λάθος κύριοι της άλφα, πιάστε τους φοροφυγάδες για να πληρωθούν οι τόκοι σας που ανέρχονται σε 17,5 δις για το 2011...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο