Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

«Δεν υπάρχει εντολή για πάγωμα των επιστροφών»

Γ. Καπελέρης: Γίνεται απλώς επανέλεγχος για ποσά άνω των 1.500 ευρώ

Δεν υπάρχει απόφαση ή εντολή για «πάγωμα» των επιστροφών φόρου, δήλωσε ο γενικός γραμματέας Φορολογικών Θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών, Γιάννης Καπελέρης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Ο κ. Καπελέρης είπε ότι το μόνο που γίνεται είναι ο επανέλεγχος σε όσες επιστροφές ξεπερνούν το ποσό των 1.500 ευρώ. Όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν είναι δυνατόν κάποιος που θα πάει με την επιταγή στην τράπεζα ή την εφορία να μην εισπράξει την επιστροφή.

Παράλληλα, ο κ. Καπελέρης διέψευσε ακόμα τα όσα λέγονται σχετικά με ελλείψεις στις εφορίες εντύπων είσπραξης εισφορών, δηλώνοντας ότι είναι «υπερβολές». «Ποια είναι αυτή η εφορία, να μου την πείτε», δήλωσε χαρακτηριστικά.Πηγή: Newsbeast.gr


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description theopan | Δεκεμβρίου 22, 2011 3:24 μ.μ. | Reply
Το γνωστό "τροπάρι" της "νέας διακυβέρνησης" ΓΑΠ. Αλλεπάληλες "κωλοτούμπες" και άτακτες υποχωρήσεις...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο