Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

H cloud υπηρεσία μηχανογράφησης Soft1 on Windows Azure βραβεύθηκε στα E-volution Awards 2012 για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
H cloud υπηρεσία μηχανογράφησης Soft1 on Windows Azure βραβεύθηκε στα E-volution Awards 2012
για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν
 
Για ακόμη μία φορά η cloud υπηρεσία μηχανογράφησης Soft1 on Windows Azure ξεχώρισε και απέσπασε σημαντική διάκριση χάρη στα μοναδικά καινοτομικά της χαρακτηριστικά, την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και την ευχρηστία της.
 
Η υπηρεσία Soft1 on Windows Azure τιμήθηκε με έπαινο στην κατηγορία Καινοτομία Υπηρεσίας/Προϊόντος στο φετινό διαγωνισμό Ε-Volutions Awards που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με την υποστήριξη των φορέων IAB Hellas, ΕΕΔΕ-ΕΙΠ, ΕΙΕΠ, ΕΠΑΜ, ΙΠΕ, ΣΕΚΕΕ, ΣΕΠΕ. Ο νέος θεσμός βραβεύει τις πιο καινοτόμες, σύγχρονες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.
 
Οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από έγκριτη κριτική επιτροπή, που συγκρότησαν πανεπιστημιακοί καθηγητές και ειδικοί εμπειρογνώμονες. Την επιστημονική υποστήριξη του διαγωνισμού είχε αναλάβει το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) υπό την επιμέλεια του κ. Γ. Δουκίδη, Καθηγητή Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο οποίος είχε και την προεδρία της κριτικής επιτροπής.
 
Η νέα βράβευση έρχεται μετά τη διεθνή διάκριση της SoftOne από τη Microsoft ως Finalist Partner of the Year για τις cloud τεχνολογίες της. H υπηρεσία Soft1 on Windows Azure αναγνωρίζεται πλέον καθολικά ως μια πλατφόρμα καινοτομίας για τις επιχειρήσεις που τη χρησιμοποιούν. Από έρευνα της SoftOne προέκυψε ότι οι επιχειρήσεις που τη χρησιμοποιούν εκτιμούν κατά σειρά τις δυνατότητες: α) να περικόπτουν δραστικά τα κόστη λειτουργίας τους, β) να χρησιμοποιούν τα δεδομένα τους εν κινήσει και από παντού και γ) να εφαρμόζουν άμεσα πρακτικές αποφάσεις τους.  Περισσότερες πληροφορίες για τις cloud υπηρεσίες της SoftOne θα βρείτε στο www.softone.gr.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο