Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δίμηνη παράταση για τα αυθαίρετα.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος ελπίζει ότι οι μηχανικοί δεν θα κατεβάσουν το σύστημα δηλώσεων.
Ακόμη και αύριο είναι πιθανό να ανακοινωθεί η νέα παράταση για τις δηλώσεις νομιμοποίησης αυθαιρέτων, ωστόσο στο υπουργείο περιμένουν με αγωνία την Πέμπτη, προκειμένου να δουν αν τελικά οι μηχανικοί θα κατεβάσουν τους διακόπτες του συστήματος.

"Θα έχουμε νεώτερα, ίσως και αύριο, σχετικά με την παράταση της προθεσμίας τακτοποίησης των αυθαιρέτων", δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος κ. Ν. Σηφουνάκης, κατά τη διάρκεια συνένετευξης τύπου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να δοθεί χρόνος στους πολίτες μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Σε ότι αφορά το σύστημα δηλώσεων, το οποίο ενδέχεται να διακοπεί την Πέμπτη από τους μηχανικούς, ο αναπληρωτής υπουργός είπε ότι έχει γίνει συμβόλαιο με το ΤΕΕ σχετικά με τα αυθαίρετα και εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα τηρηθούν οι υπογραφές.

Πηγή 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description theopan | Δεκεμβρίου 20, 2011 7:51 μ.μ. | Reply
Πείτε ότι τους κατεβάσαμε τους "διακόπτες" κιόλας.
image description LIAROMMATIS | Δεκεμβρίου 20, 2011 9:57 μ.μ. | Reply
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΕΣ..
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο