Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέα υπηρεσια παρουσίασης Σεμιναρίων από τον κόμβο TAXHEAVEN

Σας ανακοινώνουμε την προσθήκη στον κόμβο της Νέας υπηρεσίας: Παρουσίαση Σεμιναρίων. Στην ενότητα/υπηρεσία αυτή μπορείτε να βλέπετε τα σεμινάρια που διοργανώνουν οι μεγαλύτερες εταιρίες στην ελλάδα.....

Σας ανακοινώνουμε την προσθήκη στον κόμβο της Νέας υπηρεσίας: Παρουσίαση Σεμιναρίων
Στην ενότητα/υπηρεσία αυτή μπορείτε να βλέπετε τα σεμινάρια που διοργανώνουν οι μεγαλύτερες εταιρίες στην ελλάδα.

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση ανά Θέμα, Εισηγητή , Περίοδο , Νομό .
Μπορείτε επίσης να δηλώσετε συμμετοχή απευθείας στο σεμινάριο δίνοντας τα στοιχεία σας σε συγκεκριμένη φόρμα που παρουσιάζεται στο τέλος των λεπτομερειών του κάθε σεμιναρίου.

Το πρόγραμμα της παρουσίασης των Σεμιναρίων έχει δημιουργηθεί με την σύγχρονη τεχνολογία AJAX, για ταχύτερη ανάκτηση αποτελεσμάτων.
Επιπλέον δεν χρειάζεται να κάνετε refresh στην σελίδα .Κάθε επιλογή αναζήτησης γίνεται στην υπάρχουσα σελίδα με την βοήθεια της τεχνολογία αυτής.

Την συγκεκριμένη υπηρεσία μπορείτε να την δείτε από την επιλογή <Παρουσίαση Σεμιναρίων> από το μενού του forum αλλά και του κόμβου.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories