Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η ΕΣΕΕ ενημερώνει για την καταβολή του δώρου και το εορταστικό ωράριο.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ανακοινώνει προς τους εργοδότες της χώρας ότι το δώρο Χριστουγέννων των μισθωτών πρέπει να τους καταβληθεί από 16 έως 21 Δεκεμβρίου 2011.

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 42 – 105 63 ΑΘΗΝΑ

Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η ΕΣΕΕ ενημερώνει για την καταβολή του δώρου και το εορταστικό ωράριο και εύχεται σε όλους τους καταναλωτές καλές γιορτές».

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ανακοινώνει προς τους εργοδότες της χώρας ότι το δώρο Χριστουγέννων των μισθωτών πρέπει να τους καταβληθεί από 16 έως 21 Δεκεμβρίου 2011.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται προς το καταναλωτικό κοινό το διευρυμένο εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά, σε όλη την Ελλάδα, την ερχόμενη Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011.

Oι Έλληνες έμποροι εν μέσω κλίματος κοινωνικής και οικονομικής δυσαρέσκειας, προσπαθούν να διατηρήσουν την λάμψη των εορτών στις βιτρίνες των καταστημάτων τους και δίνουν τη μάχη των τιμών στα ράφια τους, ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν την προτίμηση των καταναλωτών.

Παρά την αγοραστική του αδυναμία, περισσότερο από όλες τις προηγούμενες χρονιές, ο κάθε Έλληνας, προσπαθεί να διατηρήσει τη χαρά των παιδιών του και να μείνει αξιοπρεπής στις οικογενειακές και κοινωνικές υποχρεώσεις του.
Το ελληνικό εμπόριο ζητά από τους καταναλωτές να ξεχάσουν για λίγο το κλίμα της οικονομικής καχεξίας που κυριαρχεί στη χώρα και να επισκεφτούν τις τοπικές αγορές και τους εμπορικούς δρόμους, με γιορτινή διάθεση, βάζοντας μια ευχάριστη παρένθεση ανάμεσα στο δύσκολο σήμερα και το αβέβαιο αύριο.

Τα διάφορα ποσοστά μείωσης της εορταστικής κίνησης, δεν αποτελούν πλέον είδηση, αφού χαρακτηρίζουν τη συνολική εικόνα της ελληνικής αγοράς. Για άλλη μια χρονιά στην εορταστική αγορά  υπάρχει επάρκεια προϊόντων, οι τιμές είναι χαμηλά συγκρατημένες, προσπαθώντας με χριστουγεννιάτικες προσφορές να αναπληρώσουν το χαμένο εισόδημα των εργαζομένων και συνταξιούχων.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου επισημαίνει, ότι ο εμπορικός κόσμος χρειάζεται φέτος την στήριξη του Έλληνα καταναλωτή περισσότερο από ποτέ και εύχεται
Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά
με Υγεία, σε όλους τους Έλληνες.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο