Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε, χωρίς συμφωνία, ο πρώτος γύρος των διαπραγματεύσεων για το PSI.

Οι διαπραγματεύσεις με τους ομολογιούχους για το PSI ολοκληρώθηκαν χωρίς να υπάρξει συμφωνία, δήλωσε στο Reuters τραπεζικό στέλεχος, συμπληρώνοντας πως οι συζητήσεις συνεχίζονται.

O γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ κυβέρνησης και πιστωτών για το PSI ολοκληρώθηκε την Τρίτη χωρίς να καταλήξει σε συμφωνία. Οι συζητήσεις, ωστόσο, θα συνεχιστούν, είπε στο Reuters τραπεζικό στέλεχος.

Εκπρόσωποι του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) και ο επικεφαλής του Τσαρλς Νταλάρα πραγματοποίησαν τη Δευτέρα και την Τρίτη σειρά επαφών με Έλληνες κυβερνητικούς αξιωματούχους.

"Δόθηκε στην Ελλάδα μια πρόταση (από τους ιδιώτες) και θα εξεταστεί. Δεν απορρίφθηκε, αλλά δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί συμφωνία από σήμερα", είπε τραπεζίτης που συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις και ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο