Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μειώθηκαν κατά 6,8 δισ. ευρώ οι καταθέσεις τον Οκτώβριο

Μειώθηκαν κατά 6,8 δισ. ευρώ οι καταθέσεις τον Οκτώβριο              


Νέα μείωση κατά 6,8 δισ. ευρώ εμφάνισε το σύνολο των καταθέσεων που διατηρούν επιχειρήσεις και νοικοκυριά στις τράπεζες στην Ελλάδα τον Οκτώβριο. Τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος δείχνουν ότι τον Οκτώβριο το σύνολο των καταθέσεων μειώθηκε στα 176,4 δισ. ευρώ από 183,2 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος Σεπτεμβρίου.

    Η μεγαλύτερη μείωση εμφανίζεται στις καταθέσεις των νοικοκυριών οι οποίες υποχώρησαν στα 146,9 δισ. ευρώ από 152,3 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος Σεπτεμβρίου.

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος η κατάσταση στο μέτωπο των καταθέσεων εμφάνισε βελτίωση τον Νοέμβριο μετά την εξομάλυνση της πολιτικής κατάστασης στη χώρα.
 
Πηγή: Express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο