Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Βενιζέλος: Κρίσιμοι οι επόμενοι τρεις μήνες για την Ελλάδα.

Μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος που απέστειλε σε οικονομικό φόρουμ στη Νέα Υόρκη, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη Σύνοδο.

Οι επόμενοι τρεις μήνες θα είναι κρίσιμη περίοδος για την Ελλάδα, καθώς θα κρiθεί, αν η χώρα θα βγει από την βαθιά και πολύπλευρη κρίση. Σε αυτή την εκτίμηση προέβη, σήμερα, ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος, μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος που απέστειλε σε οικονομικό φόρουμ στη Νέα Υόρκη. Επίσης, ανέφερε, πως προτεραιότητα αποτελεί η διαπραγμάτευση με τους ιδιώτες επενδυτές για το χρέος, αλλά και οι πιθανές εκλογές. Τέλος, ο κ. Βενιζέλος, , εξέφρασε την αισιοδοξία του πως αύριο οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα λάβουν σημαντικές αποφάσεις και θα στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στις αγορές πως “η Ευρωζώνη έχει την ικανότητα και τη δύναμη να ξεπεράσει την κρίση”.

24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο