Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μέρκελ: Απαιτούνται αλλαγές στη συνθήκη της ΕΕ.

Η Γερμανίδα καγκελάριος τονίζει πως στόχος είναι να καθησυχαστούν οι αγορές.

Την άποψη πως οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να λάβουν σημαντικές αποφάσεις για τη σταθερότητα της Ευρωζώνης, εξέφρασε η Γερμανίδα καγκελάριος, Αγκελα Μερκελ, πριν τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό της Νορβηγίας, Γενς Στόλτενμπεργκ.
 
“Χρειαζόμαστε αλλαγές στη συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως “αυτό κρίνεται αναγκαίο ώστε να καθησυχαστούν οι αγορές”.
 
“Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση και χρειαζόμαστε το πολιτικό θάρρος να αποφασίσουμε περισσότερη σύγκλιση στην Ευρωζώνη. Γι’ αυτό χρειάζεται αλλαγή της Συνθήκης”, τόνισε η κ. Μέρκελ.

24h NewsRoom




Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο