Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας αντίθετο με το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας στο Δημόσιο

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας εκφράζει την αντίθεσή του στην εφαρμογή του καθεστώτος της εργασιακής εφεδρείας στο Δημόσιο και τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, η οποία αποτελεί τον προθάλαμο της ανεργίας.

Η Κυβέρνηση πρέπει να επανεξετάσει τους τρόπους λειτουργίας του Ελληνικού Δημοσίου και τους ελεγκτικούς του μηχανισμούς, ώστε να σταματήσει η αθρόα αποχώρηση ικανών και έμπειρων στελεχών που υπηρετούν στη Δημόσια Διοίκηση.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας θεωρεί ότι οι πολιτικές του Μνημονίου είναι αδιέξοδες, δεν προασπίζουν τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου, υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας από εξαρτήσεις, με απώτερο στόχο την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Καλούμε την Κυβέρνηση να προχωρήσει στον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου των δομών και διαδικασιών λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών, στην στελέχωση με ικανό προσωπικό με στόχο τη σύγχρονη, αποτελεσματική και αποδοτική Δημόσια Διοίκηση.

Γραφείο Τύπου του ΟΕΕ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο