Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ο φοροτεχνικός Παναγιώτης Παντελής υποψήφιος στις εκλογές του ΕΕΑ

Ο φοροτεχνικός Παναγιώτης Παντελής υποψήφιος στις εκλογές του ΕΕΑ
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
«Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ»

Η οικονομική κρίση που σαρώνει την χώρα μας απειλεί να μην αφήσει τίποτα όρθιο.

Αυτοί που τώρα απογοητεύονται, απελπίζονται θα πρέπει να κάνουν το αυτονόητο…

Να οργανωθούν, να συστρατευθούν, να επιλέξουν σχέδιο και στόχους να ψάξουν και να βρουν επαγγελματίες που θα τους βοηθήσουν στην μάχη για την επιβίωση, χωρίς ψεύτικες ελπίδες, χωρίς απόγνωση.

Απαιτούνται λύσεις και μάλιστα «επαγγελματικές» προς όφελος του επαγγελματία.

Στις 3-4-5 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.), το μεγαλύτερο σε αριθμό μελών της χώρας με πάνω από 250.000 μέλη.

Η κοινή γνώμη το αγνοεί, οι δεκάδες – εκατοντάδες συνάδελφοι λογιστές – φοροτέχνες το αγνοούν και αυτό οφείλεται σε έναν και μοναδικό λόγο, την απόλυτη απραξία του.

Καμία βοήθεια στον φοροτέχνη – λογιστή, καμία βοήθεια στην μικρομεσαία επιχείρηση, καμιά παρέμβαση στα συνεχόμενα φορολογικά νομοσχέδια, πουθενά μια κουβέντα για την κατοχύρωση του επαγγέλματος, ούτε λόγος για τα λουκέτα στους πελάτες μας, ούτε λόγος για τις αμοιβές μας.

Στις επόμενες εκλογές συμμετέχω ενεργά ως οργανωτικό μέλος με τον συνδυασμό «Το Επιμελητήριο μας», το μεγαλύτερο ψηφοδέλτιο (101 υποψήφιοι) χωρίς καμιά κομματική δέσμευση.

Μια εντυπωσιακή σύνθεση επαγγελματιών με πολλούς συναδέλφους λογιστές – φοροτέχνες με ένα κοινό όραμα. «Το κτίριο της Πανεπιστημίου 44, όπου πληρώνω τουλάχιστον 40€ το χρόνο», να μετατραπεί σε ένα ζωντανό οργανισμό που παρέχει τις υπηρεσίες του με υπεραξία στα μέλη του, που τους επιστρέφει πολλαπλάσια και ανταποδοτικά τις συνδρομές που πληρώνουν , που μπορεί να σταθεί και να παλέψει για τον λογιστή, για την κατοχύρωση του επαγγέλματος του.

Για να έχει ο λογιστής – φοροτέχνης στην Ελληνική κοινωνία την θέση που του αξίζει. Πρέπει να αφήσουμε τις «ευκολίες» του παρελθόντος και με την ψήφο μας και την ψήφο των πελατών μας να αντιμετωπίσουμε τα κοινά προβλήματα.




Παναγιώτης Παντελής
Φοροτέχνης – Λογιστής Α’ Τάξης
Πρόεδρος Ε.Ε. Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου
[email protected]
www.pantelisco.com


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης