Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ρυθμίζουν τις οφειλές υπό το φόβο του αυτόφωρου.

Μέσα σε δέκα ημέρες εξοφλήθηκαν χρέη 4 εκατ. ευρώ.

Ευεργετικά αποτελέσματα τόσο σε επίπεδο εντυπώσεων, αφού ικανοποιείται το κοινό περί δικαίου αίσθημα των πολιτών όσο και σε επίπεδο ουσίας, δηλαδή, εν προκειμένω, στα έσοδα του Δημοσίου, έχουν οι συλλήψεις που πραγματοποιεί η Οικονομική Αστυνομία και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) τις τελευταίες εβδομάδες.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», με βάση τα στοιχεία των αρμόδιων υπηρεσιών, η εξόφληση οφειλών προς το Δημόσιο που έκαναν όσοι περιλαμβάνονται στη λίστα με τους φοροφυγάδες άγγιξαν τα 4 εκατομμύρια ευρώ το τελευταίο δεκαήμερο, καθώς μόλις έγινε αντιληπτό ότι δίνεται τέλος στην ατιμωρησία και εφαρμόζεται ο νέος νόμος, αυξήθηκε κατακόρυφα η προσέλευση στα ταμεία των οικονομικών υπηρεσιών.
 
Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί: Εως τα μέσα της εβδομάδας, 42 επιχειρηματίες με συνολικά χρέη 10,6 εκατ. ευρώ σε ΦΠΑ, εναντίον των οποίων έχουν υποβληθεί μηνυτήριες αναφορές, συνελήφθησαν ή πρόκειται να συλληφθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από το ΣΔΟΕ και τη νεοσύστατη Οικονομική Αστυνομία εφόσον δεν τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο