Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΥΠΟΙΚ. - Ανακοίνωση τύπου για το πρώην βιομηχανικό κτίριο της καπνοβιομηχανίας Κεράνης.

Ανακοίνωση τύπου για το πρώην βιομηχανικό κτίριο της καπνοβιομηχανίας Κεράνης.

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα για το πρώην βιομηχανικό κτίριο της καπνοβιομηχανίας Κεράνης, το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει πως πράγματι θα παραλάβει σύντομα το ως άνω Κτίριο Γραφείων Δημόσιας Διοίκησης επί της οδού Θηβών 196-198 στον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη.

Το Κτίριο βρίσκεται σε οικόπεδο επιφάνειας 15.766,59 μ2 με συνολική δομημένη επιφάνεια 32.766,59 μ2. Περιλαμβάνει 6 ορόφους χώρων εργασίας και 506 θέσεις στάθμευσης (248 υπαίθριες, 258 στεγασμένες). Στο ισόγειο εκτός από τους χώρους υποδοχής και εργασίας υπάρχουν χώροι ιατρείου και κυλικείου. Στο δώμα υπάρχουν εγκατεστημένα φωτοβολταϊκά panels για την ενεργειακή υποστήριξη του κτιρίου.  

Για το ίδιο κτίριο πάντοτε, εξετάζεται η πρόταση του Αναπληρωτή Υπουργού  κ. Παντελή Οικονόμου να στεγαστούν οι Κεντρικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, εκτός από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Υπολογίζεται πως από την μεταστέγαση αυτή θα εξοικονομηθούν 7.039.654,08 ευρώ ετησίως από ενοίκια που καταβάλλονται σήμερα σε περισσότερα  από πενήντα (50) κτίσματα στο κέντρο της Αθήνας.

Το ζήτημα της μετακίνησης του προσωπικού έχει απασχολήσει το Υπουργείο και σχεδιάζεται η αντιμετώπισή του,  με ενδεχόμενη συνεργασία με το Δήμο Νίκαιας-Ρέντη.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο