Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Β.Σόιμπλε: "Όσο δεν υπάρχουν οι γραπτές εγγυήσεις, δεν πρόκειται να εκταμιευθεί η 6η δόση".

Σκληραίνουν τη στάση τους οι ευρωπαίοι στο θέμα των γραπτών εγγυήσεων.

Β.Σόιμπλε: "Όσο δεν υπάρχουν οι γραπτές εγγυήσεις, δεν πρόκειται να εκταμιευθεί η 6η δόση".

Σκληραίνουν τη στάση τους οι ευρωπαίοι στο θέμα των γραπτών εγγυήσεων.


Σκληραίνουν τη στάση τους οι ευρωπαίοι στο θέμα των γραπτών εγγυήσεων, αφού για πρώτη φορά θέτει τόσο ξεκάθαρα το ζήτημα αυτό ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Β.Σόιμπλε.  Μιλώντας  στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA διευκρίνισε ρητώς πως : "όσο δεν υπάρχουν οι γραπτές εγγυήσεις, δεν πρόκειται να εκταμιευθεί η 6η δόση για την Ελλάδα".
 
Μάλιστα χρησιμοποίησε  τα παραδείγματα της Ιρλανδίας και  της Πορτογαλίας, όπου υπήρξαν ανάλογες γραπτές δεσμεύσεις και από την κυβέρνηση, αλλά και από την αντιπολίτευση για να τονίσει πως κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι οι πολιτικοί αυτών των χωρών έκαναν κάτι "αναξιοπρεπές".
 
Το θέμα των γραπτών δεσμεύσεων τέθηκε στη συνάντηση της τρόικας στην Αθήνα με τον πρόεδρο της ΝΔ. Ο αναπληρωτής υπεύθυνος του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας του κόμματος, Νότης Μηταράκης μιλώντας στο ΣΚΑΪ  τόνισε ότι το κόμμα της ΝΔ έχει δώσει έμπρακτες εγγυήσεις και έχει δεσμευτεί θεσμικά, στηρίζοντας την κυβέρνηση Παπαδήμου. Κατόπιν τούτων επεσήμανε ότι δε θεωρεί ότι θα πρέπει να υπάρχει θέμα περαιτέρω εγγυήσεων από τη ΝΔ.

24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο