Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

«Θα απαλύνουμε τις αδικίες εφόσον εφαρμόσουμε τους νόμους»

Ψηφίζεται στις 7 Δεκεμβρίου ο προϋπολογισμός του 2012

«Καταθέτω τον προϋπολογισμό του 2012, μέσα σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες και σε βαρύ κλίμα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς», είπε από το βήμα της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος και πρόσθεσε: «Τον καταθέτω κάτω από πολύ καλούς οιωνούς μετά από την μεγάλη πολιτική πρωτοβουλία, να συγκροτηθεί νέα κυβέρνηση».

Ο υπουργός Οικονομικών συνέχισε λέγοντας «η προχτεσινή πανηγυρική ψήφος εμπιστοσύνης είναι μήνυμα αισιοδοξίας, ενότητας και συναίνεσης».

Ο Βενιζέλος τόνισε ότι είναι ένας «προϋπολογισμός μείωσης του δημοσίου χρέους» και ξεκαθάρισε ότι δε θα συνοδευτεί από νέα φορολογικά και εισπρακτικά μέτρα, ενώ επανέλαβε ότι «πρέπει να απαλύνουμε τις αδικίες, αλλά εφόσον εφαρμόσουμε τους νόμους που έχουν ψηφιστεί με αίσθημα εθνικής ευθύνης δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, ο προϋπολογισμός θα εισαχθεί στην ολομέλεια προς συζήτηση το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 7 Δεκεμβρίου.Πηγή: Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο