Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Εξετάζεται η πιθανότητα παράτασης της προθεσμίας ρύθμισης αυθαιρέτων

Το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας ρύθμισης των αυθαιρέτων πέραν της 30ής Νοεμβρίου εξετάζει το Yπουργείο Περιβάλλοντος, σύμφωνα με δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου. Όπως επισήμανε, το υπουργείο παρακολουθεί σε καθημερινή βάση την ανταπόκριση του κόσμου στη ρύθμιση των αυθαιρέτων, ενώ σε δημοσιογράφους δήλωσε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει την παράταση.

Ακόμα, ο κ. Παπακωνσταντίνου σημείωσε: «Η ανταπόκριση, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, είναι μεγαλύτερη αν τη συγκρίνει κάποιος με την ανταπόκριση σε ένα ανάλογο χρονικό διάστημα για τη ρύθμιση των ημιυπαίθριων. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και ενημερωτική καμπάνια στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα δούμε αν θα χρειαστεί να κάνουμε περαιτέρω κινήσεις», τόνισε ο υπουργός. Μέχρι στιγμής, από την έναρξη της διαδικασίας, έχουν κατατεθεί 63.000 φάκελοι για υπαγωγή στη ρύθμιση για τα αυθαίρετα και έχουν εισπραχθεί 18.199.415,7 εκατ. ευρώ. Αναφορικά με τη ρύθμιση των ημιυπαίθριων, ο υπουργός δήλωσε ότι υπάρχει καταληκτική ημερομηνία, η οποία δεν θα αλλάξει.Πηγή: www.express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο