Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Data Communication: Round Table με τη Microsoft για τις τεχνολογικές εξελίξεις στο Φαρμακευτικό Κλάδο

data communication

Intelligent Software House

Δελτίο Τύπου
15 Νοεμβρίου 2011

Data Communication: Round Table με τη Microsoft για τις τεχνολογικές εξελίξεις στο Φαρμακευτικό Κλάδο

Με επιτυχία διεξήχθη το πρώτο εξειδικευμένο round table συζήτησης τεχνολογιών παραγωγικότητας για το Φαρμακευτικό Κλάδο που συνδιοργάνωσαν στην Ελλάδα η Data Communication και η Microsoft Ελλάς, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου.
Διακεκριμένοι ομιλητές της Microsoft Corporation από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συζήτησαν με τοπικούς εκπροσώπους της αγοράς του φαρμάκου για την επόμενη γενιά τεχνολογικών λύσεων που εξασφαλίζουν αφενός τη μείωση του κόστους και αφετέρου τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και της ευελιξίας των επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο των ομιλιών, τις οποίες παρακολούθησαν στελέχη του κλάδου από όλη την Ελλάδα, παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στα συστήματα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) και  Enterprise Content management καθώς και σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις όπως αυτή του cloud. Επιπλέον στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τοπικά και διεθνή παραδείγματα επιτυχίας των εφαρμογών (case studies), πάντοτε εξειδικευμένα για το Φαρμακευτικό Κλάδο. Τέλος, παρουσιάστηκε και η λύση Pharma CRM Accelerator της Data Communication, ως επιτυχημένο παράδειγμα καθετοποιημένης λύσης CRM για τη συγκεκριμένη αγορά και η εφαρμογή της στην Bayer Hellas.

O κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication δήλωσε σχετικά: «Σε μία εποχή όπου οι εξελίξεις στον κλάδο του φαρμάκου είναι ραγδαίες και οι προκλήσεις αυξανόμενες, είναι σημαντικό οι επιχειρήσεις να γνωρίζουν τις καινοτόμες λύσεις που τους προσφέρονται και με τις οποίες μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους. Στόχος μας σε αυτό το round table το οποίο διοργανώσαμε με την ευγενική συνεργασία της Microsoft Ελλάς ήταν ακριβώς αυτός, να μοιραστούμε με τον κλάδο τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία μας επί των τεχνολογικών εξελίξεων που τον αφορούν. Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή τους.»

Λίγα λόγια για την Data Communication
Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει διαθέσει 35.000 προγράμματα σε 17.000 πελάτες και διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα καθώς και παρουσία στα Βαλκάνια με τη θυγατρική της εταιρία Data Communication EOOD στη Βουλγαρία. Είναι Gold Certified Partner της Microsoft με την οποία έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες: V+O Communication: 210 7249000
κ.κ. Κατερίνα Σιπητάνου [email protected] , Σοφία Συμεών [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο