Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δάνειο 80 εκατ. ευρώ ψάχνει ο ΟΑΕΕ για να δώσει συντάξεις και δώρο.

Δάνειο 80 εκατ. ευρώ ψάχνει ο ΟΑΕΕ για να δώσει συντάξεις και δώρο.

Ο διοικητής του Οργανισμού περιέγραψε με μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση του ταμείου.
Το ποσό των 80 εκατ. ευρώ θα δανειστεί ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών προκειμένου να πληρώσει τις υποχρεώσεις του στους συνταξιούχους. Όπως ανέφερε, σήμερα το πρωί, στον ANT1, ο διοικητής του Οργανισμού, Γεράσιμος Βουδούρης ο ΟΑΕΕ θα προχωρήσει σε δανεισμό για να πληρωθεί το δώρο των Χριστουγέννων και οι συντάξεις.
 
Σημειώνεται ότι χθες, η γενική γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθηνά Δρέττα επεσήμανε ότι: “Εάν δεν εκταμιευτεί η έκτη δόση έως το τέλος Δεκεμβρίου, τα ασφαλιστικά ταμεία θα αντιμετωπίσουν προβλήματα”, αφήνοντας να εννοηθεί πως χωρίς τη νέα δόση θα υπάρξει πρόβλημα καταβολής των συντάξεων.

24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description LIVANAROS | Νοεμβρίου 16, 2011 3:20 μ.μ. | Reply
Θα ψάχνει για πολύ ακόμα.........Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη
Εδώ τις καλές ημέρες δεν είχε να πληρώσει, θα πληρώσει με τις μισές επιχειρήσεις......
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο