Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Βρυξέλλες: Απειλούν με αναβολή του Eurogroup, αν δεν σταλούν γραπτές εγγυήσεις.

Κλιμακώνουν τις πιέσεις τους οι Ευρωπαίοι εταίροι μας προς τις πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας, ώστε να ικανοποιηθεί η απαίτησή τους για έγγραφες δεσμεύσεις από τους συμμετέχοντες στη νέα κυβέρνηση σχετικά με τα μέτρα του νέου πακέτου βοήθειας.
 
Πριν από λίγο, το MEGA μετέδωσε πληροφορίες από τη βελγική πρωτεύουσα, σύμφωνα με τις οποίες οι Βρυξέλλες απειλούν να αναβάλουν τη συνεδρίαση του Eurogroup, αν δεν σταλούν τα συγκεκριμένα έγγραφα.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι υπουργοί οικονομικών των χωρών-μελών της Ευρωζώνης θα συνεδρίαζαν μεθαύριο, Πέμπτη, για να αποφασίσουν την εκταμίευση της έκτης δόσης προς τη χώρα μας, ενώ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, επιμένει στην άρνησή του να υπογράψει τέτοιο κείμενο.    

24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description doctor | Νοεμβρίου 16, 2011 10:38 π.μ. | Reply
Αφού ρε Σαμαρά θα υπογράψεις. Κότα ήσουν πάντα και το έπαιζες αητός...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο