Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

«Ναι» στη δημιουργία μηχανισμού εξόδου από το ευρώ.

Μετά τη Γερμανία… ακολούθησε και η Ολλανδία.

Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε, δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ της δημιουργίας μηχανισμού εξόδου κρατών μελών από την ευρωζώνη, με την αιτιολογία, να «σβήσει η φωτιά» στην κρίση χρέους στην ευρωζώνη.
 
Σύμφωνα με τον κ. Ρούτε αυτό μπορεί να γίνει με την «δημοσιονομική προσαρμογή» της Ιταλίας και της Ελλάδας σήμερα και στη συνέχει την λήψη μέτρων που θα αποτρέπουν την επανάληψη της κρίσης στο μέλλον, όπως την δυνατότητα εξόδου ενός κράτους από την ευρωζώνη.
 
«Θα θέλαμε οι χώρες να μπορούν να εκδιωχθούν από την ευρωζώνη», είπε.

Πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description doctor | Νοεμβρίου 16, 2011 10:46 π.μ. | Reply
Νομίζεις Ολλανδέ μου ότι σταματάς την κρίση με ...νόμους; Αν δεν τα βάλετε με τους τοκογλύφους θα σας φάνε κι εσάς. Ήδη τα ολλανδικά spreads ανέβηκαν.
Πρέπει να καταλάβουν οι λαοί της Ευρώπης ότι ψηφίζοντας ανθρώπους των αγορών στην ουσία υπογράφουν την θανατική τους καταδίκη. Η Ε.Ε. έχει εκφυλιστεί σε απλό διεκπεραιωτή των τοκογλύφων....
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο