Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Σπάνε στα δύο το φορολογικό νομοσχέδιο.

Πότε θα κατατεθούν τα νέα σκληρά μέτρα.

Με... δόσεις θα κατατεθεί το φορολογικό νομοσχέδιο στην βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο μέρος του ν/σ που αφορά στην κατάργηση του κώδικα βιβλίων (τουλάχιστον όπως ισχύει σήμερα) ενδέχεται να προωθηθεί μέχρι το τέλος του χρόνου στην Βουλή με νομοθετική ρύθμιση.
 
Τα σκληρά, όμως φορολογικά μετρά, φαίνεται να μετατίθεται για τις αρχές του 2012. Το μνημόνιο άλλωστε δίνει προθεσμία για την κατάθεση του μέχρι τον Μάρτιο του 2012.

Με νέα νομοθετική ρύθμιση το υπουργείο οικονομικών θα προωθήσει συνολική φορολογική μεταρρύθμιση με ανατροπές στην φορολογία ακινήτων, αλλαγές στον πόθεν έσχες και το μέτρο των αποδείξεων, μόνιμη εφαρμογή του ειδικού φόρου στα ακίνητα και μεγαλύτερο ψαλίδισμα των φοροαπαλλαγών.
 
Τα θέματα αυτά μαζί με την πορεία των εσόδων συζητήθηκαν σε ειδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών υπό την προεδρία του υπουργού οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου και την συμμετοχή των αναπληρωτών υπουργού κ.κ. Φ. Σαχινίδη και Π. Οικονόμου αλλά και του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μουρμούρα.

Πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο