Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Νέες λίστες για φοροδιαφυγή ζητά ο οικονομικός εισαγγελέας.

Στο στόχαστρο οι μεγάλες επιχειρήσεις με χρέη στο δημόσιο.

Νέες λίστες για φοροδιαφυγή ζητά ο οικονομικός εισαγγελέας.

Στο στόχαστρο οι μεγάλες επιχειρήσεις με χρέη στο δημόσιο.

Συμπληρωματικά στοιχεία για τη λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου ζητά ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης. Με έγγραφό του ο εισαγγελικός λειτουργός έχει ζητήσει από τη ΔΟΥ μεγάλων επιχειρήσεων και από τη ΦΑΕ, όπου ανήκουν ανώνυμες εταιρείες να του στείλουν κατάλογο με τις εταιρείες που χρωστούν στο δημόσιο.

Τα στοιχεία αυτά ο εισαγγελέας θα τα διασταυρώσει με όσα περιλαμβάνονται στη λίστα που έχει ήδη στα χέρια του από το υπουργείο Οικονομικών.

Στόχος του, όπως εκτιμάται, είναι αφενός να... διπλοτσεκάρει τα χρέη των μεγάλων εταιρειών και αφετέρου να έχει πλήρη εικόνα και για τις πρόσφατες οφειλές των επιχειρήσεων που έχουν τζίρο εκατομμυρίων ευρώ.

Μόλις παραλάβει στα χέρια του και αυτές τις λίστες με εταιρείες που είναι ακόμη σε λειτουργία θα τις μελετήσει πριν αποφασίσει αν και για ποιές από αυτές πρέπει να ενεργοποιηθεί ο νέος νόμος που προβλέπει συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο