Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Αίτημα της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για παράταση υποβολής εμπρόθεσμων καταστάσεων απασχολουμένων στο Σ.ΕΠ.Ε.

ΑΘΗΝΑ 11-11-2011

Αρ.Πρωτ. Εξερχομένου 049

Προς το
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
Ειδικό Γραμματέα Σ.ΕΠ.Ε. κο ΧΑΛΑΡΗ ΜΙΧΑΗΛ

Θέμα: ΑΝΑΓΚΑΙΑ παράταση καταληκτικής ημερομηνίας για την υποβολή εμπρόθεσμων Καταστάσεων Απασχολουμένων στο Σ.ΕΠ.Ε.

Αξιότιμε Κύριε Γενικέ,

Στις 15/11/2011 λήγει η προβλεπόμενη προθεσμία υποβολής καταστάσεων Απασχολούμενου Προσωπικού από όλες τις επιχειρήσεις.

Λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας και μιας σειράς υποχρεώσεων από την πλευρά των Λογιστών –Φοροτεχνικών, παρακαλούμε όπως δοθεί παράταση και ορισθεί ως καταληκτική ημερομηνία - για την ανωτέρω υποχρέωση - η 11η Δεκεμβρίου 2011 και επιπλέον παρακαλούμε όπως εκδοθεί το συντομότερο η σχετική εγκύκλιος ώστε να εργαζόμαστε για τις υποχρεώσεις εκείνες των επιχειρήσεων που έχουν κοντινότερη καταληκτική ημερομηνία.


Ευχαριστούμε για την κατανόηση του αιτήματός μας
Διατελούμε με εκτίμηση
για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Πανίδης Αβραάμ

Ο Γενικός Γραμματέας
Πατέλης Γ. Νικόλαος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο