Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη ανακοίνωση του ονόματος του Λουκά Παπαδήμου

“Χρειάζεται ο Αρχιεπίσκοπος για να ορκίσει τη νέα κυβέρνηση. Γίνεται κάτι επιτέλους;” αναφέρει η ιστοσελίδα FXStreet μεταδίδοντας την άφιξη του Λουκά Παπαδήμου στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά και την είδηση ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος άλλαξε το πρόγραμμά του για να παραμείνει στην Αθήνα.

“Το φαβορί για την ανάληψη της πρωθυπουργίας, ο Λ. Παπαδήμος φθάνει στο Προεδρικό Μέγαρο” γράφει το πρακτορείο Reuters.

Την προσοχή τους στην Ελλάδα έχουν ακόμη και τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης παρ' ότι η Ιταλία ζει τις δικές της “μέρες της κολάσεως”. “Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Παπανδρέου με το όνομα του νέου Πρωθυπουργού” γράφει η ιταλική Blitz quotidiano. 

24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο