Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Ενημερωτικά σεμινάρια στα Χανιά για οικονομολόγους & λογιστές φοροτεχνικούς από το Ο.Ε.Ε.

Το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας ανακοινώνει την διεξαγωγή δωρεάν επιμορφωτικών ενημερωτικών σεμιναρίων για τα μέλη του οικονομολόγους και λογιστές φοροτεχνικούς των Χανίων και του Ρεθύμνου, ως εξής:

Σάββατο, 12/11/2011
Επίκαιρα Φορολογικά Θέματα Επιχειρήσεων.
Εισηγητής: ΑΛΗΦΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
πρώην Ορκωτός Ελεγκτής - Καθηγητής  Πανεπιστημίου Πειραιά, Συγγραφέας βιβλίων και άρθρων.
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, 9:00 - 16:00.

Σάββατο, 19/11/2011
Επίκαιρα Εργατικά θέματα και τελευταίες αλλαγές εργατικής νομοθεσίας.
Εισηγητής:  ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Οικονομολόγος - Συγγραφέας εργατικών άρθρων.
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Εμπορικό - Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων 9:00 - 16:00.

Κυριακή, 27/11/2011
Φορολογικό Πιστοποιητικό Εταιρειών και πρόγραμμα ελέγχου από την ΕΛΤΕ
Εισηγητής: ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής - Partner της BDO Delta Ορκωτοί Ελεγκτές ΑΕ.
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Εμπορικό - Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων 9:00 - 16:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης (Μυλωνογιάννη 15α & Κριάρη, τηλ. 94505/76186).

Στο τέλος κάθε σεμιναρίου θα δοθεί ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ από το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης  του Οικονομικού Επιμελητηρίου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο