Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ρεν: Αν δεν υπογράψετε, δεν παίρνετε την έκτη δόση.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος προέβη στη εν λόγω δήλωση με αφορμή τις δηλώσεις του Αν. Σαμαρά

Επανέλαβε ο Όλι Ρεν, πως αποτελεί προαπαιτούμενο, για την καταβολή της έκτης δόσης, η έγγραφη δέσμευση όλων των ελληνικών κομμάτων για την εφαρμογή της νέας δανειακής σύμβασης.
 
Ειδικότερα, ο Επίτροπος τόνισε ότι “η έκτη δόση των δανείων προς την Ελλάδα θα εκταμιευθεί όταν αποσαφηνιστεί πλήρως από την ελληνική πλευρά ότι δεσμεύεται με τους στόχους και με τις πολιτικές που προβλέπονται από τη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου, αλλά και από το νέο πρόγραμμα της ΕΕ και του ΔΝΤ για τη χώρα”.
 
Μάλιστα, ο κ. Ρεν, ερωτηθείς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου μετά το Ecofin, πως ο κ. Σαμαράς αισθάνεται προσβεβλημένος με τη εν λόγω απαίτηση, απάντησε πως “δεν μου προκαλεί έκπληξη”. “Πρέπει να υπογραφεί η επιστολή-δέσμευση, καθώς θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης', πρόσθεσε.
 
Επίσης, τόνισε πως “η ελληνική πολιτική τάξη πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της”,  υπογραμμίζοντας πως “η αλληλεγγύη είναι αμφίδρομη”.  Τέλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του Ecofin για την υπό διαμόρφωση κυβέρνηση συνεργασίας και εθνικής ενότητας στην Ελλάδα.
 
 

24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο