Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εμπλοκή για την ανακοίνωση του νέου πρωθυπουργού.

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι σήμερα θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με τη σύνθεση και την ηγεσία της νέας κυβέρνησηςΒουλευτές του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι αύριο θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με τη σύνθεση και την ηγεσία της νέας κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξακολουθούν να υπάρχουν αντιρρήσεις από τον Λουκά Παπαδήμο, σε ό,τι αφορά τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, της οποίας θα ηγείται.

Είναι ενδεικτικό ότι ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απ. Κακλαμάνης μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ανέφερε ότι ο κ. Παπανδρέου του είπε ότι δεν είχε σήμερα επαφή με τον κ. Παπαδήμο.

Στο στρατόπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι παραμένει ισχυρή η άποψη, ότι η νέα κυβέρνηση δεν θα πρέπει να στελεχωθεί από πολιτικά πρόσωπα, με εξαίρεση τον νέο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.


24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο