Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Λίγο πριν το μνημόνιο η Ιταλία.

«Σκούρα» τα πράγματα για τον Σ. Μπερλουσκόνι.

Σε 15ετές ρεκόρ οδηγήθηκαν τα επιτόκια δανεισμού της Ιταλίας και όπως αναφέρει το Reuters, αυξάνονται πλέον οι ανησυχίες ότι η χώρα θα έχει σύντομα μη βιώσιμο επιτόκιο δανεισμού και θα οδηγηθεί στο μηχανισμό στήριξης.

Οι αποδόσεις κρατικών ομολόγων ήταν στα σημερινά επίπεδα το 1997 και πλέον η Ρώμη, είναι μεγαλύτερη απειλή για την Ευρώπη, από ότι η Ελλάδα.

Όπως υπογραμμίζει το Reuters η Ιταλία είναι η όγδοη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου και είναι πλέον το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ευρωζώνη, με το κόστος δανεισμού της να έχει εκτοξευτεί στο 6,67%

Πηγή newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description vedro | Νοεμβρίου 8, 2011 9:03 π.μ. | Reply
Είπαν
καλώς τα παιδιάάάάά... καλώς τα 3-0!!!!!!
Αλέφαντος Νικόλαος
image description doctor | Νοεμβρίου 8, 2011 12:29 μ.μ. | Reply
Μπερλουσκόνι τώρα μάλλον πρέπει να πηδήξεις την Λανκάρντ και την Μέρκελ για να σώσεις τη χώρα σου....
image description spirosp | Νοεμβρίου 8, 2011 3:38 μ.μ. | Reply
Ο κούτσαυλος διψάει για αίμα.... Θέλει ως σύγχρονος Χιτλερ να κατακτήσει όλη την Ευρώπη...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο