Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Λίστα με φοροφυγάδες στα χέρια του εισαγγελέα

Ενεργοποίηση του αυτοφώρου μέσα στις επόμενες ημέρες

Στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα βρίσκεται από σήμερα η λίστα με τα ονόματα όσων χρωστούν στο Δημόσιο ποσά μεγαλύτερα από 150.000 ευρώ.

Ο εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης, για να πάρει τη λίστα με το ονόματα των φοροφυγάδων χρειάστηκε να τη ζητήσει τρεις φορές από την αρμόδια υπηρεσία.

Την τελευταία φορά μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έθεσε τους υπευθύνους προ των ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών τους, στην περίπτωση που δεν του διαβίβαζαν τη λίστα όπως είχαν την υποχρέωση από το νόμο.

Ο εισαγγελέας αφού μελετήσει τη λίστα και τα στοιχειά που του διαβιβάστηκαν, θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι ενέργειες θα είναι εντός του πλαισίου της πρόσφατης εγκυκλίου που είχε εκδώσει ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντελής, ο οποίος ζητούσε να ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία και να συλλαμβάνονται όσοι έχουν χρέη στο Δημόσιο πάνω από 150.000 ευρώ.


Πηγή: Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο