Ειδήσεις Επενδύσεις - Αναπτυξιακά
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Φθηνό χρήμα για μικρομεσαίους

Μάθετε για τα νέα προγράμματα

Νέο πρόγραμμα παροχής εγγυήσεων που θα διευκολύνει την ρευστότητα των μικρομεσαίων ανακοινώσε η διοίκηση του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ ΑΕ). Το πρόγραμμα αφορά στην ενεργοποίηση δύο νέων προϊόντων, μέσω των οποίων αναμένεται να «κινητοποιηθούν» εγγυήσεις για δάνεια συνολικού ύψους 800 εκατ. ευρώ.

Το πρώτο προϊόν αφορά σε πρόγραμμα με σκοπό την παροχή εγγυήσεων σε εγγυητικές επιστολές τραπεζών, ύψους 200 εκατ. ευρώ (με 50 εκατ. από τα ίδια κεφάλαια του ΕΤΕΑΝ). Το δεύτερο αφορά σε Ειδικό Ταμείο Εγγυοδοσίας, με κεφάλαια 150 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Επιχειρηματικότητας, π.χ. για δάνεια έναντι επιχορήγησης εγκεκριμένων επενδυτικών σχεδίων και για δράσεις του επενδυτικού νόμου.

Τα χρήματα αυτά έρχονται να προστεθούν σε εκείνα των ανακυκλούμενων δανείων, ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων, που θα αρχίσουν σταδιακά να διοχετεύονται στην αγορά εντός του Νοεμβρίου στο πλαίσιο των πέντε νέων ταμείων δανειοδότησης του ΕΤΕΑΝ.
Πηγή: Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description broster | November 4, 2011 6:20 PM | Reply
Πραγματικά η αγορά έχει χεστεί στο τάληρο ....... Μα είναι δυνατό να λέγονται αυτές οι ανακρίβειες , όταν η αγορά έχει στεγνώσει και τα καταστήματα κλείνουν με τρελούς ρυθμούς , εκτος και αν αυτά τα ποσά (που και πάλι για ΔΑΝΕΙΑ πρόκειται και όχι για βοήθεια) πάνε σε "γνωστούς" , αλλά αυτά δεν γίνονται στο Ελλάντα .
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο