Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Χωρίς πλειοψηφία η κυβέρνηση - Πυρετός διεργασιών για την επόμενη ημέρα

Nτόμινο εξελίξεων εντός και εκτός Ελλάδας.

13:39 Α.Διαμαντοπούλου: Περιμένουμε απαντήσεις και εξηγήσεις χωρίς αιφνιδιασμούς.

13:33 Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κ. Ντράγκι δηλώνει: Ο ρόλος της ΕΚΤ δεν είναι να διασώζει κυβερνήσεις.

13:26 Reuters: Ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει πρόταση για πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

13:21 CNBC: Ο Παπανδρέου θα ζητήσει τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

13:14 Προειδοποιεί για "αλυσιδωτή αντίδραση" από τις Κάννες, ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Γιοσιχίκο Νόντα.

12:56 Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου "να τοποθετηθούν με ειλικρίνεια στον ελληνικό λαό".

12:53 Εκτενής αναφορά στο ζήτημα της Ελλάδας κατά τη συνάντηση που είχαν ο Μπαράκ Ομπάμα με τον Νικολά Σαρκοζί, στις Κάννες.

12:25 Τ. Χυτήρης: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας ακόμη και χωρίς τον Παπανδρέου.

12:20 "Θα ακούσω τον πρωθυπουργό και θα τοποθετηθώ" δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.

12:14 Εκτοξεύονται στα ύψη τα σπρεντ Ιταλίας και Γαλλίας. Την ίδια ώρα πάντως σημειώνονται θετικά πρόσημα στα Χρηματιστήρια.  

11:59 Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ζητάει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδης.www.24h.gr

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο