Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέα μίνι Σύνοδος της Ευρωζώνης για την Ελλάδα χωρίς την Ελλάδα.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συναντώνται το πρωί της Πέμπτης, πριν τη G20, με θέμα την κρίση στην Ευρωζώνη και την ΕλλάδαΟι Ευρωπαίοι ηγέτες συναντώνται το πρωί της Πέμπτης, πριν τη G20, με θέμα την κρίση στην Ευρωζώνη και την Ελλάδα

Νέα συνάντηση θα πραγματοποιήσουν αύριο οι ηγέτες της Ευρωζώνης, στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου των Είκοσι στις Κάννες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας, οι ηγέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, πρόκειται να συναντηθούν πριν από την έναρξη της Συνόδου της G20, στις 11.30 ώρας Ελλάδας. Επίσης, στη συνάντηση ενδέχεται να συμμετάσχει και η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

Η μίνι Σύνοδος, στην οποία όμως δεν θα συμμετέχει η ελληνική πλευρά, πρόκειται να επικεντρωθεί στην κρίση στην Ευρωζώνη, αλλά και στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, μετά την απόφαση του Γ. Παπανδρέου να διεξάγει δημοψήφισμα.

Σημειώνεται πως η πρώτη συνεδρία της διήμερης συνόδου της G20 θα αρχίσει στις 14:00 ώρα Ελλάδας.

24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο