Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Γαλλία: Πρόταση για αποστολή εφοριακών και τελωνειακών στην Ελλάδα.

Αποστολή ειδικών για να αναδιαρθρωθεί το ελληνικό φορολογικό σύστημα προτείνει το Παρίσι.

Μετά τη Γερμανία και η Γαλλία έχει προτείνει, στο πλαίσιο του σχεδίου ανάκαμψης της Ελλάδας, την αποστολή εφοριακών και τελωνειακών υπαλλήλων, για να τη βοηθήσουν να αναδιαρθρώσει αυτούς τους τομείς.
 
Μάλιστα, την πρόταση εκ μέρους της Γαλλίας έχει κάνει η υπουργός Προϋπολογισμού, Βαλερί Πεκρές, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή “Questions d'info” των μέσων ενημέρωσης LCP/France/Le Monde/AFP.
 
Η ίδια σημείωσε ότι οι Έλληνες πρέπει να σχηματίσουν “μια διοίκηση ελέγχων και εισπράξεων των φόρων”. Πάντως, η Πεκρές προειδοποίησε ότι η πρότασή της “εξαρτάται εν μέρει από την εφαρμογή της συμφωνίας της περασμένης εβδομάδας”, που επιτεύχθηκε στις Βρυξέλλες, για να βοηθηθεί η Ελλάδα.

24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο