Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στον «αέρα» η 6η δόση – Θα δοθεί μετά το δημοψήφισμα.

Τελεσίγραφο του ΔΝΤ και της ΕΕ για την έκτη δόση.

Δεν εκταμιεύεται ούτε ένα ευρώ πριν το δημοψήφισμα.

Επιστολή στον Έλληνα πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, φέρεται να έχει στείλει, σύμφωνα με πληροφορίες, η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, λέγοντας ότι η δανειακή σύμβαση δεν μπορεί να τεθεί στο δημοψήφισμα.
 
Σύμφωνα με το Reuters, αξιωματούχος του ΔΝΤ δήλωσε ότι η έκτη δόση δεν πρόκειται να καταβληθεί πριν το δημοψήφισμα.
 
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΝΤ δεν θα θέλει να δώσει στην Ελλάδα τα χρήματα και μετά να αναρωτιέται για το τι θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά πηγή από το Ταμείο.

«Το Συμβούλιο θα ήθελε να είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα θα ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις της, που σήμερα, ο Παπανδρέου δεν είναι ικανός να τις δώσει», πρόσθεσε.
 
Η πηγή από την ΕΕ τόνισε ότι οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στοιχίζονται με το ΔΝΤ και θα ήθελαν να δοθούν τα χρήματα, μόνο τη στιγμή που ο παγκόσμιος δανειστής θα είχε διαβεβαιώσεις.

Πηγή newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο