Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σε κίνδυνο η εκταμίευση της 6ης δόσης.

Σύμφωνα με τον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών, Γιαν Κις ντε Γιάρε.

«Οι εξελίξεις στην Ελλάδα με το σχεδιαζόμενο δημοψήφισμα για την αποδοχή της συμφωνίας διάσωσης της ΕΕ της προηγούμενης εβδομάδας, θέτει σε κίνδυνο την εκταμίευση της έκτης δόσης, η οποία είναι αναγκαία για τη δημοσιονομική επιβίωση της χώρας» αναφέρει ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Γιαν Κις ντε Γιάρε, όπως μεταδίδει το διεθνές πρακτορείο Reuters.

«Μπορώ να φανταστώ ότι θα είναι δύσκολο για το ΔΝΤ για να αποφασίσει την εκταμίευση της δόσης. Δεν μπορώ να κάνω μια τελική πρόβλεψη, αλλά σίγουρα θα αποτελεί μεγάλο πρόβλημα», δήλωσε στο ολλανδικό κοινοβούλιο.Πηγή: newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description doctor | Νοεμβρίου 2, 2011 10:55 π.μ. | Reply
Α, και δεν θα έχουν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις. Φτάνει πια με αυτή την καραμέλα. 14 δις για τόκους τα έχουν βρει μια χαρά στο εννιάμηνο Ιανουάριος-Σεπτέμβριος 2011, τα 6,5 των συντάξεων ετησίως δεν βρίσκουν;;;;
Αει σιχτίρ άχρηστοι, φύγετε επιτέλους.
image description nefertiti | Νοεμβρίου 2, 2011 1:28 μ.μ. | Reply
Ακριβώς έτσι !!
Αρκετά με την καραμέλα μισθών-συντάξεων.
Να τελειώσουμε επιτέλους με τους τοκογλύφους της Ευρώπης.
image description Antonis3 | Νοεμβρίου 2, 2011 2:17 μ.μ. | Reply
Είστε το ίδιο επικίνδυνοι όπως και αυτοί που μας κυβερνούν... Το είδωλο στον καθρέφτη σας είναι άλλωστε..
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο