Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σαφάρι ΣΔΟΕ κατά επιχειρηματιών-φοροφυγάδων στη Θεσ/νίκη.

Μια... Φάννυ Κάτσου την εβδομάδα θέλει η εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος στη Θεσσ/νίκη και πιέζει το ΣΔΟΕ

Σαφάρι ΣΔΟΕ κατά επιχειρηματιών-φοροφυγάδων στη Θεσ/νίκη.


Μια... Φάννυ Κάτσου την εβδομάδα θέλει η εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη και πιέζει για αυτό το σκοπό το ΣΔΟΕ.

Από την πλευρά τους τα στελέχη του τελευταίου προσπαθούν να ανταποκριθούν, «δένοντας» τις υποθέσεις με στοιχεία, ώστε οι δικογραφίες να είναι ολοκληρωμένες όταν θα φτάσουν στον εισαγγελέα.

Για το σκοπό αυτό μάλιστα έχει ζητηθεί και η συνδρομή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών και αναμένονται το επόμενο διάστημα νέοι κατάλογοι.

Η υπόθεση της Φ. Κάτσου ήδη έχει προκαλέσει ταραχή σε πολλούς στη Θεσσαλονίκη -και όχι μόνο- που έχουν κατακρατήσει μεγάλα ποσά από ΦΠΑ και δεν τα έχουν αποδώσει και βλέπουν τώρα ότι απειλούνται άμεσα -όσοι οφείλουν ποσά πάνω από 75.000 ευρώ- να συλληφθούν και να παραπεμφθούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ένας αριθμός μάλιστα από αυτούς έχουν προσέλθει στις αρμόδιες ΔΟΥ, επιδιώκοντας να κάνουν την σχετική ρύθμιση για την καταβολή των οφειλών τους.

Οι πληροφορίες φέρουν ότι ο επόμενος επιχειρηματίας που έχει μπει στο στόχαστρο των ανδρών του ΣΔΟΕ και ίσως περάσει σύντομα την πόρτα του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, είναι ένας επιχειρηματίας από τον χώρο της εμπορίας τροφίμων.

Φαίνεται όμως πως η δραστηριότητα του ΣΔΟΕ και της εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη δεν αρέσει σε κάποιους.

Με δήλωσή του ο σε αργία περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης υποστηρίζει ότι «για μια ακόμη φορά η κρατική αποτελεσματικότητα εξαντλείται σε επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα που εκατοντάδες ή χιλιάδες επιχειρηματίες στη χώρα μας και δη στην Αθήνα δεν καταβάλλουν ΦΠΑ», κάνοντας λόγο για συλλήψεις βιτρίνας.

πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description DimitrisD | Νοεμβρίου 2, 2011 9:17 π.μ. | Reply
Καιρός ήταν να γίνει και αυτό. Δεν μπορείς να κυνηγάς κάποιον που δεν σου πλήρωσε διόδια και αυτούς που χρωστάνε μερικές χιλιάδες ευρώ να μην τους ακουμπάς καν!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο