Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σεμινάριο από την Π.Ε.Φ.Ε.

Σας ανακοινώνουμε ότι η ΠΕΦΕ στη προσπάθειά της για έγκυρη ενημέρωση των λογιστών- πολιτών, έχει προγραμματίσει σεμινάριο επί της ανάλυσης του νέου «φορολογικού πολυνομοσχεδίου»  στις 5/11/2011 και ώρες 09:00- 14:30 στη Νομική βιβλιοθήκη, Μαυρομιχάλη 23.

Αντικείμενα του σεμιναρίου θα είναι τα ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ και τα ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ- ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ- ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ.
 
Η ΠΕΦΕ στα πλαίσια των στόχων της και των επιδιώξεων της με την ψήφιση των φορομπηχτικών νόμων καταθέτει προσφυγές- αιτιολογημένες αιτήσεις στο ΣτΕ για την ακύρωση των αντισυνταγματικών Νόμων. Πρόσφατα κατέθεσε προσφυγή για
 
α) την Φοροκάρτα
β) την αύξηση του συντελεστή κατά 10% των υπηρεσιών εστίασης Φ.Π.Α.
 
Τώρα ετοιμάζεται και κατατίθεται άμεσα αίτηση ακύρωσης για το τέλος ακινήτων στο λογαριασμό της ΔΕΗ.
 
Ακόμη έχουμε συντάξει σχέδια προσφυγής για τα κάτωθι αντικείμενα:
 
1) Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης
2) Έκτακτη εισφορά στις αντικειμενικές δαπάνες, αυτοκίνητα, σκάφη, πισίνες
3) Τέλος επιτηδεύματος
4) Προσφυγές για καταστήματα εστίασης- κέντρα διασκέδασης, καφετέριες, μπαρ
5) Προσφυγές για πλαστά και εικονικά
6) Προσφυγή για την έκτακτη εισφορά του 2009
7) Δίγραμμη επιταγή
8) Η υπεραξία έχει καταργηθεί από το έτος 2008
9) Πως θα υπερασπιστείτε  τους πελάτες σας στα Ποινικά Δικαστήρια που οδηγούνται όλοι σχεδόν οι φορολογούμενοι.
 
Κόστος σεμιναρίου 60 ευρώ.
 
Δήλωση συμμετοχής- κρατήσεις θέσεων στα
 
τηλ.: 210-6124910, 210-8820002, Κατσού Μαρία 6986805031
 

Μετά τιμής για το Δ.Σ.    

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          
Κων/νος  ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ        
 
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μανούσος ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γεώργιος ΡΟΥΣΣΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο