Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για ολιγοήμερη παράταση ηλεκτρονικής υποβολής εμπρόθεσμου Φ.Π.Α.

ΑΘΗΝΑ 31-10-2011
Αρ.Πρωτ. Εξερχομένου 047

Προς τον
Γεν. Γραμματέα Φορολογικών & Τελωνειακών Θεμάτων κο ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΠΕΛΕΡΗ

Κοινοποίηση:
· Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Κο ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
· Γενικό Διευθυντή Φορολογίας κο ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ
· Γενικό Γραμματέα Οικονομικών κο ΗΛΙΑ ΠΛΑΣΚΟΒΙΤΗ
· Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων

Θέμα: ΑΝΑΓΚΑΙΑ παράταση καταληκτικής ημερομηνίας για την ηλεκτρονική υποβολή εμπρόθεσμων δηλώσεων πιστωτικού ΦΠΑ λόγω προβλήματος στο taxisnet

Αξιότιμε Κύριε Γενικέ,

Σήμερα, 31/10/2011 λήγει η προβλεπόμενη προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής εμπρόθεσμων δηλώσεων πιστωτικού ΦΠΑ.

Τις ημέρες 28 έως και σήμερα 31 Οκτωβρίου παρατηρήθηκε πρόβλημα στην ηλεκτρονική καταχώρηση αυτών με την ένδειξη «EROR 500», με συνέπεια την αδυναμία αποστολής από την πλευρά των Συναδέλφων όλες τις προηγούμενες ημέρες.

Παρακαλούμε όπως δοθεί ολιγοήμερη παράταση έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία από τους Συναδέλφους χωρίς την επιβολή προστίμων.

Διατελούμε με εκτίμηση
για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Πανίδης Αβραάμ

Ο Γενικός Γραμματέας
Πατέλης Γ. Νικόλαος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Sarliz | Νοεμβρίου 2, 2011 12:06 μ.μ. | Reply
Απάντηση δόθηκε τελικά????
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο