Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Δείτε επίσης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να "κουρευτούν" και οι "αποταμιευτές" κάτοχοι ομολόγων.

Ο Φιλ. Σαχινίδης είπε ότι δεν έχει αποφασιστεί αν θα μετέχουν και αποταμιευτές που επένδυσαν τις οικονομίες τους σε ομόλογα.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να χάσουν το 50% των χρημάτων τους όσοι Έλληνες αποταμιευτές, αγόρασαν ομόλογα, τα περασμένα χρόνια. Σύμφωνα με όσα είπε ο Φιλ. Σαχινίδης, από τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις και δεν απέκλεισε να μπουν στο "κούρεμα" και οι μεμονωμένοι ιδιώτες. Δηλαδή όλοι όσοι είχαν αποταμιεύσεις και αγόρασαν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου πριν ορισμένα χρόνια, όταν τα επιτόκια των τραεπζών ήταν χαμηλά.  

Μάλιστα δεν αποκλείεται στο "κούρεμα" να ενταχθούν και όλοι όσοι το δημόσιο πλήρωσε με ομόλογα. Μια τέτοια κατηγορία είναι οι εργαζόμενοι της πρώην Ολυμπιακής που πήραν την αποζημίωση τους σε ομόλογα. Έτσι ενδέχεται να χάσουν τα μισά χρήματα τους.

Πάντως, μιλώντας στο Mega, ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών είπε ότι δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα, αρκεί να εφαρμοστούν όλα όσα ελήφθησαν.

24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο