Ειδήσεις Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα

Το Ίδρυμα της Επιτροπής Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (IASC) εξέδωσε σήμερα σε ένα τόμο τις επίσημες διακηρύξεις του Συμβουλίου Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (IASB) όπως αυτές εγκρίθηκαν την 1 Ιανουαρίου 2006....

Το Ίδρυμα της Επιτροπής Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (IASC) εξέδωσε σήμερα σε ένα τόμο τις επίσημες διακηρύξεις του Συμβουλίου Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (IASB) όπως αυτές εγκρίθηκαν την 1 Ιανουαρίου 2006....

Το Ίδρυμα της  Επιτροπής Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (IASC) εξέδωσε σήμερα σε ένα τόμο τις επίσημες διακηρύξεις του Συμβουλίου Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (IASB) όπως αυτές εγκρίθηκαν την 1 Ιανουαρίου 2006.

Ο International Financial Reporting Standards (IFRSs) Bound Volume 2006 παρέχει το πλήρες ενοποιημένο κείμενο της τελευταίας version των ΔΠΧΠ (συμπεριλαμβανομένων των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (IAS) και των Διερμηνειών) και τα σχετικά έγγραφα που εκδόθηκαν από το IASB - Βάσεις για Συμπεράσματα, Οδηγίες Εφαρμογής και Επεξηγηματικά Παραδείγματα, όπως την 1 Ιανουαρίου 2006. Το νέο υλικό περιλαμβάνει:

 • το αναθεωρημένο Καταστατικό, που εγκρίθηκε από τους Θεματοφύλακες (Trustees) τον Ιούνιο 2005

 • ένα νέο πρότυπο - IFRS 7 Χρηματοοικονομικά Μέσα: Δημοσιοποιήσεις

 • τρεις νέες Διερμηνείες - IFRIC 6-8

 • τροποποιήσεις στα : ΔΠΧΠ 1 Πρώτη Εφαρμογή των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, ΔΠΧΠ 4 Ασφαλιστήρια Συμβόλαια και ΔΠΧΠ 6 Έρευνα και Αξιολόγηση Ορυκτών Πόρων, και στα ΔΛΠ 1 Παρουσίαση των Οικονομικών Καταστάσεων, ΔΛΠ 21 Οι Επιδράσεις Μεταβολών των Τιμών Συναλλάγματος, και ΔΛΠ 39 Χρηματοοικονομικά Μέσα: Καταχώρηση και Επιμέτρηση

 • τροποποιήσεις σε άλλα ΔΠΧΠ ως αποτέλεσμα αυτών των διακηρύξεων

 • συντακτικές διορθώσεις

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  Up
  Close
  Close
  Κλείσιμο