Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κλείνουν εκκρεμότητες με το ΦΠΑ υπό το φόβο της φυλάκισης.

"Δεν ρισκάρω να μπω στη φυλακή", αναφέρουν στο 24h.gr επιχειρηματίες, μετά την σύλληψη ιδιοκτήτριας για μη απόδοση ΦΠΑ
Κύμα διευθέτησης φορολογικών υποχρεώσεων φέρνει στη βόρεια Ελλάδα η σύλληψη 62χρονης ιδιοκτήτριας γνωστής αλυσίδας ένδυσης και αξεσουάρ στη Θεσσαλονίκη, για χρέη 400 χιλ. ευρώ σε ΦΠΑ.  Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες του 24h.gr τονίζουν πως ήδη τρεις μεγάλες επιχειρήσεις (η μία στην ένδυση, η δεύτερη στις κατασκευές και η τρίτη στα σούπερ μάρκετ) έχουν ζητήσει να πληρώσουν τον οφειλόμενο ΦΠΑ, καθώς δεν μπορούν οι ιδιοκτήτες τους να ρισκάρουν να μπουν με τη σειρά τους στη φυλακή. Την ίδια στιγμή, το ΣΔΟΕ ετοιμάζεται για τρεις ακόμα συλλήψεις μέσα στις επόμενες ημέρες.  

Πηγή 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο