Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Το ΟΕΕ αντίθετο με την αναστολή της υποχρεωτικής υποβολή δηλώσεων εισοδήματος φυσικών προσώπων μέσω διαδικτύου

Το ΟΕΕ αντίθετο με την αναστολή της υποχρεωτικής υποβολή δηλώσεων εισοδήματος φυσικών προσώπων μέσω διαδικτύου.

Επιστολή στον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Παντελή Οικονόμου, απέστειλε ο Πρόεδρος του Ο.Ε.Ε., με την οποία εκφράζει την αντίθεση του Οικονομικού Επιμελητηρίου αναφορικά με την αναστολή της υποχρεωτικής υποβολή των οριστικών δηλώσεων αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα, εισοδημάτων από εμπορικές επιχειρήσεις καθώς και των αντίστοιχων βεβαιώσεων αποδοχών, μέσω διαδικτύου στον δικτυακό τόπο της ΓΓΠΣ για τη χρήση 2010.

Η μη εφαρμογή της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής υποβολής όλων των φορολογικών δηλώσεων-καταστάσεων, τονίζεται στην επιστολή, οδηγεί στην αύξηση της φοροδιαφυγής και στη μη απόδοση της φορολογικής δικαιοσύνης που σε άλλα κράτη είναι δεδομένη, ενώ στη χώρα μας είναι ζητούμενη, με το βαθιά πελατειακά δομημένο κράτος να αρνείται πεισματικά τον εκσυγχρονισμό του συστήματος και την αποκοπή από τους πελατειακούς δεσμούς .

Ολόκληρη η επιστολή εδώ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο