Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Times: Οι Έλληνες αγοράζουν πανάκριβα ακίνητα στο Λονδίνο.

Η εφημερίδα σημειώνει πως είναι ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία των Ελλήνων στην αγορά ακινήτων του Λονδίνου. Υπό τον τίτλο "Η οδύσσεια των Ελλήνων με τα σπίτια στο Ηνωμένο Βασίλειο", σημερινό δημοσίευμα στους "Sunday Times", αναφέρει ότι η ισχυρή η παρουσία των Ελλήνων στην αγορά ακινήτων του Λονδίνου, έχει, σύμφωνα με τις δηλώσεις μεγάλων κτηματομεσιτικών γραφείων στην αγγλική πρωτεύουσα, συντελέσει στο να αυξάνονται οι τιμές των ακινήτων, ιδιαίτερα στα ακίνητα άξιας πάνω από τρία εκατομμύρια λίρες το καθένα.

Ο εκπρόσωπος μεγάλου μεσιτικού γραφείου του Λονδίνου δήλωσε στην εφημερίδα ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς στον τελευταίο χρόνο, Έλληνες αγόρασαν ακίνητα στο Λονδίνο συνολικής αξίας 250 εκατομμυρίων λιρών. "Πέρυσι Έλληνες είχαν αγοράσει τριάντα ακριβά ακίνητα στις ακριβές περιοχές του Λονδίνου, φέτος, μέχρι στιγμής, έχουν αγοράσει πενήντα τέτοια ακίνητα", δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα εκπρόσωπος μεσιτικού γραφείου.

 "Οι Έλληνες άρχισαν να αγοράζουν από τότε που ξέσπασε η οικονομική κρίση. Πιστεύουν ότι τα χρήματα τους στις ελληνικές τράπεζες είναι ευάλωτα, ενώ θεωρούν το Λονδίνο ασφαλή τόπο να επενδύσουν τα χρήματα τους. Για πολλούς Έλληνες επίσης ένα σπίτι στο Λονδίνο είναι και θέμα κοινωνικού κύρους", δήλωσε στους "Τάιμς" ο Νικ Κάντυ, γνωστός σχεδιαστής διαμερισμάτων, ο οποίος είπε επίσης ότι αρκετοί Έλληνες έχουν αγοράσει διαμερίσματα στην πλέον ακριβή διεύθυνση του Λονδίνου, αριθμός 1 Χάυντ Παρκ, όπου η τιμή του διαμερίσματος του ενός υπνοδωματίου αρχίζει από επτά εκατομμύρια λίρες.


24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description PLAT | Οκτωβρίου 24, 2011 4:32 π.μ. | Reply
Σε ποιους Ελληνες αναφερετε το δημοσιευμα.Σε ολους γενικα,δηλ.και στους μισθωτους και στους συνταξιουχους και στους μικρομεσαιους.Αντε γραφουμε κατι και οποιον παρει η μπαλα.Ποιοι Ελληνες αραγε μπορουν να διαθεσουν τοσα χρηματα για να αγορασουν ακινητα.Παει πουθενα το μυαλο σας.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο