Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

A. Merkel: Πάμε για κούρεμα 50% - 60%.

Η καγκελάριος της Γερμανίας φέρεται αποφασισμένη να δώσει λύση αλά Βερολίνο στην κρίση χρέους.Στο σενάριο του μεγάλου "κουρέματος" επιμένει η Α. Merkel, καθώς, μιλώντας σε βουλευτές της, φέρεται να είπε ότι το ελληνικό χρέος θέλει κούρεμα 50% - 60%.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν μετά την ομιλία της γερμανίδας καγκελαρίου κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η αξιολόγηση της τρόικας για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους κατέδειξε ότι οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου δεν είναι σε καμία περίπτωση επαρκείς, δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος στη συνεδρίαση του ΕΛΚ. Σύμφωνα με όσα είπαν στο Reuters στελέχη του ΕΛΚ, η κ. Μέρκελ υπογράμμισε ότι προέχει αυτό να γίνει σε εθελοντική βάση.

Η Α. Μέρκελ δεν διευκρίνισε με ποιον ακριβώς τρόπο θα πρέπει να γίνει η μόχλευση του EFSF, τόνισε όμως ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές με τη Γαλλία.

Πηγή 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο