Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παρέμβαση εισαγγελέα στην παραίτηση Δ. Σπινέλλη.

Παρέμβαση εισαγγελέα στην παραίτηση Δ. Σπινέλλη.         
 
Την παρέμβαση οικονομικού εισαγγελέα προκάλεσε δημοσίευμα της "Καθημερινής" σύμφωνα με το οποίο η παραίτηση του κ. Διομήδη Σπινέλλη από την θέση του γενικού γραμματέα Πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών σχετίζεται με την άρνηση των αρμοδίων υπηρεσιών να προχωρήσουν στην επιβολή προστίμων αναφορικά με λαθρεμπόριο καυσίμων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ακόμη και στις περιπτώσεις που είχαν γίνει έλεγχοι και διασταυρώσεις φορολογικών παραβάσεων, τα πρόστιμα είτε παρέμεναν ανείσπρακτα είτε ακυρώνονταν με διάφορα προσχήματα.

Η έρευνα θα διενεργηθεί από τον εισαγγελέα Εφετών κ. Σπύρο Μουζακίτη ο οποίος θα διερευνήσει ενδεχόμενη τέλεση αξιόποινων πράξεων όπως π.χ. απιστία.
 
Πηγή: Express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο